Menu
  • 35139 Görüntülenme
  • 170 Cevaplar

  1. #1
    Avatar Resmi
    pucci
    Acemi Watçı
    Mesaj
    34
    Konu
    5
    Üye Avatarı

    Mesaj:34

    Konu:5

    Beğeni:0

    arkadaslar benim iş 3 eylül gibi bitiyor vize bitiş tarihim ise 30 eylul..maksimum 30 eyluldemi dönmem gerkiyor..yoksa vize bitiş tarihnden sora amerikda belli bir süre kalablrmym aydnlatrsanız sevinirim vbiletimi ona göre alıcam da
    __________________________________________________ ____________________________
    How Long am I Permitted to Stay in the U.S. After my Program has Ended?
    The initial admission of an exchange visitor, spouse and children may not exceed the period specified on Form DS-2019, plus a period of 30 days only for domestic travel and/or to prepare for and depart from the U.S..


    DS 2019 formunun yada vizenizin (ikiside aynı şeyi ifade eder) üzerindeki tarihten 30 gün sonrasına kadar yasal olarak kalabilirsiniz...


    Kaynak : Exchange Visitors
    __________________________________________________ __________________________
  2. #2
    Avatar Resmi
    HaSaNn
    Araştırmacı Watçı
    Mesaj
    76
    Konu
    2
    Üye Avatarı

    Mesaj:76

    Konu:2

    Beğeni:0

    vizen bittikten 1 ay daha kalabilirsin forumları iyi takip edersen her sey yazıor
  3. #3
    Avatar Resmi
    fatih26
    Profesyonel Watçı
    Mesaj
    497
    Konu
    34
    Üye Avatarı

    Mesaj:497

    Konu:34

    Beğeni:0

    Lokasyon:ESKISEHIR

    evet hasan a katılıyorum
    2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
  4. #4
    Avatar Resmi
    BarisMT
    Deneyimli Watçı
    Mesaj
    229
    Konu
    30
    Üye Avatarı

    Mesaj:229

    Konu:30

    Beğeni:0

    arkadaşlar, vizenin, okulun başlama tarihine kadar verildiğini duydum.eğer böyle bişey varsa okulu erken açılanlar için kötü bi durum. kaldi ki 17 haziran iş başlangıcı 3 aydan eylül 17de iş bitimi.bizim okul bu tarihlerde açılıyo ya da açılmış oluyo.bu konuda bilgilendirirseniz sevinirm.vizenin bitiş günü neye göre belirleniyor.
  5. #5
    Avatar Resmi
    mtbrider
    Araştırmacı Watçı
    Mesaj
    99
    Konu
    0
    Üye Avatarı

    Mesaj:99

    Konu:0

    Beğeni:0

    Lokasyon:Ankara

    erken dönersin vizen var diye kalmak zorunda değilsin aslında vize bitiş tarihi senin firmana bildirdiğin okulunun açılış tarihine kadar ancak buna pek uyulmuyor yada sizin gözünüzden kaçmış olabilir.
  6. #6
    Avatar Resmi
    fatih255
    Mesaj
    177
    Konu
    1
    Üye Avatarı

    Mesaj:177

    Konu:1

    Beğeni:0

    okul başlangıcı ile alakası yok.önemli olan senin ds evrağındaki tarihlerdir!
  7. #7
    Avatar Resmi
    BannedUser
    Guest
    Mesaj
    n/a
    Konu
    192
    diyelim ki vize tarihim istemeyerek geçti 10*15 gün daha sonra cezai bi işlem uygulanıyo mu
  8. #8
    Avatar Resmi
    fatih255
    Mesaj
    177
    Konu
    1
    Üye Avatarı

    Mesaj:177

    Konu:1

    Beğeni:0

    vizende basılan tarih ile usa'dan çıkman gereken tarih aynı değildir çünkü vizende usa'da gezi hakkının son tarihi değil usa'da çalışabileceğin en son tarih vardır.dolayısıyla ds tarihin vizenden 25 gun kadar fazla olabilir.he ds teki tarih geçerse ne olur tam olarak bilemiyorum ama sonraki vize başvurularında problem çıkarabilir ama dediğim gibi net bilgim yok!
  9. #9
    Avatar Resmi
    BarisMT
    Deneyimli Watçı
    Mesaj
    229
    Konu
    30
    Üye Avatarı

    Mesaj:229

    Konu:30

    Beğeni:0

    arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için teşekkürler..
  10. #10
    Avatar Resmi
    dumbledore
    Hayalperest Watçı
    Mesaj
    5
    Konu
    0
    Üye Avatarı

    Mesaj:5

    Konu:0

    Beğeni:0

    Merhaba arkadaşlar sonunda pasaportum geldi vizeden ama expiration date 8 eylül olarak gösterilmiş ama bizim işimiz 7 sinde bitiyo ve gezmek için daha kalmayı planlıyodum orda.8eylül den sonra dönmüş olsam amerikada kaçak muamelesi mi görürüm?böle bişey yaşayan var mı?
Etiketler
Konuyu Görüntüleyenler

Benzer Konular