Menu
  • 763 Görüntülenme
  • 13 Cevaplar

  1. #1
    Avatar Resmi
    dingin1
    Profesyonel Watçı
    Mesaj
    438
    Konu
    15
    Üye Avatarı

    Mesaj:438

    Konu:15

    Beğeni:0

    arkadaşlar şimdi ben online sistemde profilimi aktive ediyorumda fakat şöyle 1gariplik var online sistemde işe başlangıc ve bitiş tarihi tam 3 aylık olarak geciyor.. yani başlangıç 06.11.2009 bitiş 09.11.2009 tamam bu doğru fakat sorun şu ki ds te başlangıc ve bitiş tarihleri farklı yazıyor .. başlangıc.06.11.2009 bitiş 10.01.2009 yani normalde DS'te de tam 3 aylık olması gerekmiyor mu ben vizemi de aldım ama sizce bu sorun yaratabilecek birşey mi yoksa dikkate almayayım mı..?? fikri olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..
    PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....

    BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!
  2. #2
    Avatar Resmi
    kayhan86
    Profesyonel Watçı
    Mesaj
    1.640
    Konu
    11
    Üye Avatarı

    Mesaj:1.640

    Konu:11

    Beğeni:0

    Lokasyon:Antalya, Isparta

    bana sorun yaratmaz gibi geldi. sonucta daha gec bi tarih ds in tarihi daha geç 3 aylık sureden. ama yinede danışman şirketinle konusmanı tavsiye ederim..
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

    2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

    2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

    2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host
  3. #3
    Avatar Resmi
    tough
    Uzman Watçı
    Mesaj
    288
    Konu
    3
    Üye Avatarı

    Mesaj:288

    Konu:3

    Beğeni:0

    DS tarihin 3 aydan uzun olabilir arkadasim merak etme. Sorun cikacagini zannetmiyorum. Icin rahat olsun.
  4. #4
    Avatar Resmi
    dingin1
    Profesyonel Watçı
    Mesaj
    438
    Konu
    15
    Üye Avatarı

    Mesaj:438

    Konu:15

    Beğeni:0

    yok danışmanla da konuştum o vizeyi aldın nasılsa sorun olmaz dedi fakat yine de insan kıllanabiliyor..
    PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....

    BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!
  5. #5
    Avatar Resmi
    sakurek
    Wat Profesörü
    Mesaj
    688
    Konu
    19
    Üye Avatarı

    Mesaj:688

    Konu:19

    Beğeni:0

    Lokasyon:KO

    türkiye 'den katılan öğrencilerin ds son tarihi 1 ekim sana da boyle bi kıyak yapmışlar hiçbir sorun yok rahat ol kardeşim..
    "Happiness Only Real When Shared"
    Electricity Paralyses..!
  6. #6
    Avatar Resmi
    dingin1
    Profesyonel Watçı
    Mesaj
    438
    Konu
    15
    Üye Avatarı

    Mesaj:438

    Konu:15

    Beğeni:0

    tşk ler arkadaşlar... dediginiz gibi sorun olmaz sanırım.
    PLANÖRLE AMERİKAYA UÇMAK....

    BU KADAR ÇILGINCA İŞTE BU WAT..!!!!
  7. #7
    Avatar Resmi
    faruk
    Efsane Watçı
    Mesaj
    1.240
    Konu
    40
    Üye Avatarı

    Mesaj:1.240

    Konu:40

    Beğeni:0

    Pasaportundaki expiration date hangi tarih?
  8. #8
    Avatar Resmi
    fatih255
    Mesaj
    177
    Konu
    1
    Üye Avatarı

    Mesaj:177

    Konu:1

    Beğeni:0

    ds tarihi 3 degil 4 aylik ta olabilir.hatta usa da 4 ay 25 gune kadar kalabilirsiniz.ornek:1 hazirandan 1 ekime kadar calisma vizesi verirler.max. 25 gun de tatil hakkin oldugu icin ulkeye donus tarihin 25 ekim olur.
  9. #9
    Avatar Resmi
    fOCUS
    Deneyimli Watçı
    Mesaj
    220
    Konu
    4
    Üye Avatarı

    Mesaj:220

    Konu:4

    Beğeni:0

    1 gün uzamış sanırım işte. Ds sözleşmeden kısa olsaydı, yani önce bitiyor olsaydı sorun çıkabilirdi. Çünkü ds bittikten sonra işveren seni çalıştırmaz. ( Moreys Piers, MocDonalds filan...) Haa sen manavda, restorantta, sponsor şirketlerle çok da içli dışlı olmayan bir yerde çalışıyorsan zaten hiç sorun olmaz. Forza Kaçak...
    Turkishwat - WildWood / New Jersey Şubesi


  10. #10
    Avatar Resmi
    aalpinistt
    Efsane Watçı
    Mesaj
    1.230
    Konu
    60
    Üye Avatarı

    Mesaj:1.230

    Konu:60

    Beğeni:1

    dingin1 Nickli Üyeden Alıntı

    arkadaşlar şimdi ben online sistemde profilimi aktive ediyorumda fakat şöyle 1gariplik var online sistemde işe başlangıc ve bitiş tarihi tam 3 aylık olarak geciyor.. yani başlangıç 06.11.2009 bitiş 09.11.2009 tamam bu doğru fakat sorun şu ki ds te başlangıc ve bitiş tarihleri farklı yazıyor .. başlangıc.06.11.2009 bitiş 10.01.2009 yani normalde DS'te de tam 3 aylık olması gerekmiyor mu ben vizemi de aldım ama sizce bu sorun yaratabilecek birşey mi yoksa dikkate almayayım mı..?? fikri olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim..



    Senin vermiş olduğun tarihlerden benim anladığım şu;

    Elçilik sana 1 Ekim tarihine kadar çalışma izni vermiş.
    Fakat senin bulmuş olduğun şirketle yaptığın sözleşmede de seninle 11 eylüle kadar çalışabileceklerini soylemişler DS2019 da..
    Yani eğer sen istersen, 11 eylülden sonra 1 ekime kadar daha yeni bir işte çalışabilirisn.
    1 ekimden sonrada 25 günlük travel hakkını klullanma hakkın var..

    iyi eğlenceler
Etiketler
Konuyu Görüntüleyenler

Benzer Konular

      1. Tarihler
      2. 13
      3. Burak Duran
      4. 11-30-2008, 04:41 PM