MemberPanel

TW - Sponsor

TW - Sponsor
TW - Sponsor
TW - Sponsor

Work and Travel Genel Bilgi Alanı Diğer kategorilere girmediğini düşündüğünüz tüm paylaşımları bu alandan yapabilirsiniz

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
  #1 (permalink)  
Alt 09-23-2008, 04:44 AM
Deneyimli Watçı
 
Üyelik Tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 199
Tesekkür et: 0
Bu kullanici simdiye kadar 0 yorumundan 0 tesekkür aldi
Tecrübe Puanı: 9
casanova21 is on a distinguished road
Lightbulb Usa da kaçak çalışmak

Arkadaşlar amerikaya turist wizesiyle gidip kaçak çalışabilirmiyiz_?Bu turist wizesinin süresi ne kadar.Mesela 6 aylık alabilirmiyiz_?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Alıntı İle Cevapla
  #2 (permalink)  
Alt 09-23-2008, 10:40 AM
Uzman Watçı
 
Üyelik Tarihi: Feb 2008
Mesajlar: 293
Tesekkür et: 0
1 mesajda 1 tesekkür aldi
Tecrübe Puanı: 9
gokcek50 is on a distinguished road
Standart

Her ne kadar artık vermiyorlar diye duysam da 10 yıllık vize alanlar bile var.

6 aylık alalabilirsin ama düşünsene Türkiyede kim 6 ay tatil yapıyor.Sonuçta vizeyi gittiğinde inandırıcı bi hikayen olması lazım.
O yüzden bence 2-3 aylık yaz için başvurmak daha mantıklı ve garanti.

Kaçak çalışmayı da tabi ki yapabilirsin ama onun için en garantisi Amerikadaki Türklerle birlikte takılmak. Çünkü onlar çok da sallamıyor yanında çalışanlar kaçak mı değil mi.

Mesela ben sahibi türk bi restorandayım şuan.Burda kaç kişi var kaçak çalışan.Kaç yıldır burdalar.Çok da güzel para kazanıyorlar.
__________________
Şu WAT olayı bana zehir olsun da beş kuruş kazanamadan, Amerika'yı gezemeden Türkiye'ye döneyim diyorsanız Wildwood -New Jersey tam size göre.

ABD'de eğitimle ilgili geniş bilgi için:
http://www.turkishwat.com
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Alıntı İle Cevapla
  #3 (permalink)  
Alt 09-23-2008, 01:41 PM
Acemi Watçı
 
Üyelik Tarihi: Mar 2008
Yaş: 27
Mesajlar: 38
Tesekkür et: 0
Bu kullanici simdiye kadar 0 yorumundan 0 tesekkür aldi
Tecrübe Puanı: 0
safira_rafet is on a distinguished road
safira_rafet - MSN Üzeri Mesaj Gönder
Standart

dedigi gibi kacak calismak istiorsan kucuk biyerlerde yada bi turkun yaninda calisman e mantiklisi galiba uzun sureli turist vizesi alirken 'amerikadaki birinin sana kefil olmasini istiorlard...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Alıntı İle Cevapla
  #4 (permalink)  
Alt 09-23-2008, 01:46 PM
shinoda - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
turkishwat inc.
 
Üyelik Tarihi: Nov 2006
Mesajlar: 1.207
Tesekkür et: 23
Bu kullanici simdiye kadar 21 yorumundan 30 tesekkür aldi
Tecrübe Puanı: 10
shinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud of
shinoda - MSN Üzeri Mesaj Gönder
Standart

Amerika için turist vizesi almak kolay birşey değil. Mal, mülk, ruhsat, tapu, seni Amerika'da idare ettirebilecek nakit gücüne sahip olman gerekir. Örneğin senin Amerika'da kalacağın süre için bankada belli bir miktarın olması gerekiyor. Çalışmadan Amerika'da bir aylık kalmanın bedeli en azından 1500 dolar civarıdır. Ek olarak, Amerika'da başınıza sağlık yönünden olumsuz bir durum söz konusu olursa sağlık sigortanız olmayacağı için en kötü ihtimal düşünülür ve bir sağlık probleminiz olduğunda ne kadar harcama yapmanız gerektiği de göz önüne alınır. Örneğin arkadaşım bir sağlık sorunu yüzünden ambulans çağırdı ve sadece bu ambulansın maliyeti 862 dolar tuttu. Ayrıca konsolosluk görevlisine geri döneceğinize dair ikna etme durumunuz wat vizesi alırken yapmış olduğunuz mücadeleden daha fazladır. Çok zengin olup vize alamayanları tanıyorum.

Amerikan konsolosluğu tek bir süre üzerinden vize verme eğiliminde olduğu için eğer turist vizesi vermeyi uygun gördüğü biri varsa buna standart 10 yıl vize vermektedir. O yüzden eğer turist vizesi için başvuracaksanız ve vizenizi alacaksanız bu vizenin süresi 10 yıl olacaktır.
__________________
admin (at) turkishwat.com
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Alıntı İle Cevapla
  #5 (permalink)  
Alt 09-23-2008, 05:22 PM
Deneyimli Watçı
 
Üyelik Tarihi: Apr 2008
Mesajlar: 197
Tesekkür et: 0
Bu kullanici simdiye kadar 0 yorumundan 0 tesekkür aldi
Tecrübe Puanı: 9
m00dy is on a distinguished road
m00dy - MSN Üzeri Mesaj Gönder
Standart

newyorkda sorun olmuyor beyler. bu yuzdendir ki pedicapcilerin ve sokak saticilarinin %90i turk
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Alıntı İle Cevapla
  #6 (permalink)  
Alt 09-23-2008, 09:54 PM
Deneyimli Watçı
 
Üyelik Tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 199
Tesekkür et: 0
Bu kullanici simdiye kadar 0 yorumundan 0 tesekkür aldi
Tecrübe Puanı: 9
casanova21 is on a distinguished road
Standart

Alıntı:
shinoda´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Amerika için turist vizesi almak kolay birşey değil. Mal, mülk, ruhsat, tapu, seni Amerika'da idare ettirebilecek nakit gücüne sahip olman gerekir. Örneğin senin Amerika'da kalacağın süre için bankada belli bir miktarın olması gerekiyor. Çalışmadan Amerika'da bir aylık kalmanın bedeli en azından 1500 dolar civarıdır. Ek olarak, Amerika'da başınıza sağlık yönünden olumsuz bir durum söz konusu olursa sağlık sigortanız olmayacağı için en kötü ihtimal düşünülür ve bir sağlık probleminiz olduğunda ne kadar harcama yapmanız gerektiği de göz önüne alınır. Örneğin arkadaşım bir sağlık sorunu yüzünden ambulans çağırdı ve sadece bu ambulansın maliyeti 862 dolar tuttu. Ayrıca konsolosluk görevlisine geri döneceğinize dair ikna etme durumunuz wat vizesi alırken yapmış olduğunuz mücadeleden daha fazladır. Çok zengin olup vize alamayanları tanıyorum.

Amerikan konsolosluğu tek bir süre üzerinden vize verme eğiliminde olduğu için eğer turist vizesi vermeyi uygun gördüğü biri varsa buna standart 10 yıl vize vermektedir. O yüzden eğer turist vizesi için başvuracaksanız ve vizenizi alacaksanız bu vizenin süresi 10 yıl olacaktır.
Hocam benim kuzenim newjerseyde yaşıyor.Ewli orda.Benimde banka hesabımda 3000$ war.(wat parası) ben şimdi desem ki kuzenimin yanına gidiyorum.Tatil yapmaya.Ew adresi falan wersem.3 ay kalmak istiyorum desem.3 ay bana yetecek kadar parada war.Bana turist wizesi wermezler mi_?Adamlar istedikleri zaman türkiyeye geliyorlar.Biz istediğimizde gidemiyoruz.Çoq yazık yaw
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Alıntı İle Cevapla
  #7 (permalink)  
Alt 09-23-2008, 10:23 PM
Site Yöneticisi
 
Üyelik Tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 5.183
Tesekkür et: 0
Bu kullanici simdiye kadar 61 yorumundan 79 tesekkür aldi
Tecrübe Puanı: 10
break has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond repute
break - MSN Üzeri Mesaj Gönder break - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart

Alıntı:
casanova21´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hocam benim kuzenim newjerseyde yaşıyor.Ewli orda.Benimde banka hesabımda 3000$ war.(wat parası) ben şimdi desem ki kuzenimin yanına gidiyorum.Tatil yapmaya.Ew adresi falan wersem.3 ay kalmak istiyorum desem.3 ay bana yetecek kadar parada war.Bana turist wizesi wermezler mi_?Adamlar istedikleri zaman türkiyeye geliyorlar.Biz istediğimizde gidemiyoruz.Çoq yazık yaw

Tatili ayrintili aciklaman gerekebilir parayi nerden buldun die sorabilir ogrencisin sonucta . Tatil planini sorar nerelere gidiceksin ucak bileti rezerve edip goturmen gerekebilir . Gidecegin ev adresi vizeni tehlikeye sokar bence cunku gidip donmeyebilirsin sorusu gelir konsolosun aklina . Onu ikna etmen lazim .
__________________
# Holiday in America; 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel; ____________2011 ...

# Master and Euro Trip; ______________2012 ...

# Retired Worker & Traveler;____________2013...

# Şirket Mağduru Olmamak İçin Lütfen Tıklayınız!
# Havalimanına İndikten Sonra Nasıl Gideceğiz?
# Şirket Seçim Yönergesi
# 2015 TW Resmi Uçak Bileti Kampanyası
# Hangi İşi Seçmeliyim?

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Alıntı İle Cevapla
  #8 (permalink)  
Alt 09-23-2008, 11:08 PM
shinoda - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
turkishwat inc.
 
Üyelik Tarihi: Nov 2006
Mesajlar: 1.207
Tesekkür et: 23
Bu kullanici simdiye kadar 21 yorumundan 30 tesekkür aldi
Tecrübe Puanı: 10
shinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud of
shinoda - MSN Üzeri Mesaj Gönder
Standart

kuzeninin durumuna bağlı bu. eğer oraya senin gibi bir program çerçevesinde gidip bir şekilde yasal kalmayı başarmışsa bu vizeni tehlikeye sokar. vasıflı bir eleman olarak oraya gitmiş ve yerleşmişse avantaja dönebilir. ingilizce olarak diyalog kurmayı denersen artı bir avantaj olur.
__________________
admin (at) turkishwat.com
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Alıntı İle Cevapla
  #9 (permalink)  
Alt 09-24-2008, 12:59 AM
Deneyimli Watçı
 
Üyelik Tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 199
Tesekkür et: 0
Bu kullanici simdiye kadar 0 yorumundan 0 tesekkür aldi
Tecrübe Puanı: 9
casanova21 is on a distinguished road
Standart

Ben şimdi başwursam yaz için vize alabilir miyim_?Hani bu iş olmassa Wattanda olmayalım.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Alıntı İle Cevapla
  #10 (permalink)  
Alt 09-24-2008, 01:07 AM
shinoda - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
turkishwat inc.
 
Üyelik Tarihi: Nov 2006
Mesajlar: 1.207
Tesekkür et: 23
Bu kullanici simdiye kadar 21 yorumundan 30 tesekkür aldi
Tecrübe Puanı: 10
shinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud ofshinoda has much to be proud of
shinoda - MSN Üzeri Mesaj Gönder
Standart

dediğim gibi turist vizeleri genelde 10 yıllık veriliyor. 6 aylık turist vizesi alanını şimdiye kadar duymadım görmedim
__________________
admin (at) turkishwat.com
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Alıntı İle Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu toplam 9 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 9 Misafir)
 
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
markette hangi bölümde çalışmak lazım utku1989 Diğer İş Seçenekleri 19 11-15-2010 01:00 AM
Chicago da çalışmak... dessertsun Diğer Eyaletler 1 02-11-2009 03:00 AM
security olarak çalışmak.. stephen Diğer İş Seçenekleri 13 05-17-2008 09:31 PM
36 yıldır kaçak yaşayan Amerikalı haydut shinoda Basında WAT - Güncel Olaylar 10 04-23-2008 03:44 PM