MemberPanel

TW - Sponsor

TW - Sponsor
TW - Sponsor
TW - Sponsor

Work and Travel Genel Bilgi Alanı Diğer kategorilere girmediğini düşündüğünüz tüm paylaşımları bu alandan yapabilirsiniz

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
  #1 (permalink)  
Alt 06-13-2012, 11:05 PM
Profesyonel Watçı
 
Üyelik Tarihi: Oct 2011
Yaş: 28
Mesajlar: 578
Tesekkür et: 60
Bu kullanici simdiye kadar 12 yorumundan 13 tesekkür aldi
Tecrübe Puanı: 7
inek will become famous soon enoughinek will become famous soon enough
Standart Ufak bir araştırma..master hakkında

Arkadaşlar ben biraz inceledim.Dil Okulları (2. HATTA 3. SINIF OKULLAR) 36 hafta olarak kayıt olmanız durumunda ortalama 11000$ gibi bir rakam karşımıza çıkıyor..bunun dışında aylık en az 800 dolarda gelirinizin olması gerekiyor...Eğerki master düşünüyosanız ve ing. iyi değilse zaten okumak zorundayız çünkü tofl benzeri sınavdan başarı şartı aranıyor..

Sorularım burda başlıyor..

1.Sadece master eğitimi 8 bin-25 arasıymış şimdi öğrendim.

2.Master yaparken çalışma iznimiz olmayacak sanırım ve yakalanırsak ve şutlanırsak tüm emeklere ne olacak..?

3.son olarak vize durumumuz mastera devam ederken nolucak?

Mezun olduktan sonra gideceğimizi varsayıyorum bu yazıyı yazarken..
Çok riskli çünkü başarısız olup 1 2 yılı geçrip ülkeye dönmek ve 0 dan başlamak ciddi bir risk bence..

Detaylı bir yorum alırsam memnun olurum. şimdiden teşekkürler

Konu inek tarafından (06-13-2012 Saat 11:08 PM ) değiştirilmiştir.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Alıntı İle Cevapla
  #2 (permalink)  
Alt 06-13-2012, 11:20 PM
Deneyimli Watçı
 
Üyelik Tarihi: May 2011
Mesajlar: 233
Tesekkür et: 4
Bu kullanici simdiye kadar 18 yorumundan 21 tesekkür aldi
Tecrübe Puanı: 8
HeredaS has a spectacular aura aboutHeredaS has a spectacular aura aboutHeredaS has a spectacular aura about
Standart

Dostum master yaparken de çalışma izni var daha önce şu linkte paylaşmıştım.
Amerika renci Vizesi, F1 Vizesi Nedir, F1 renci Vizesi, Gerekli Belgeler

Tabiki Türkiyeden bir diploma sahibi olarak oraya gidipde okumak en mantıklısı.Buradan herhangi bir üniversiteden meun olmadan gidenler en alt işlerde çalışmaya açıkcası mahkum orada ha paran olur orada bir collage den başlarsın tekrar eğitimine ama senin de dediğin gibi 8-25 bin dolar lardan başlıyor bu muhabbet.

Green card muhabbeti var eğer bu kartın sahibi olursanız kaldıki bu da şans loto yöntemi ile insanlar bu karta sahip oluyor ya da oraya gidip evlenirsen eş durumundan , o zaman işte üniversitelere ve collage lere normal bir amerikan vatandaşı gibi 1000-6000 dolar civarında yıllık kayıt olup okuyabiliyorsunuz aynı şekilde master ve doktora için.
__________________
“Dünya bir kitap gibidir ve gezmeyenler onun sadece bir sayfasını okurlar” -- St. Augustine
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Alıntı İle Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yüksek Lisans (Master) Yapanlar ..! fishbone TW Arşiv 27 12-27-2016 10:54 PM
Katılım sayılarının doğrulanması hakkında ön araştırma Fiorex Turkishwat ve Forum Hakkında 12 03-03-2012 01:20 PM
Birkaç Ufak Detay anton Serbest Kürsü ve Anket Bölgesi 3 06-11-2010 12:45 AM
Ufak Detaylar eryz Soru-Cevap Alanı (Yardım Masası) 15 06-04-2010 12:26 AM
Amerikada Burs'lu Master yapmak!!! djsavash Amerika'da İş, Yaşam ve Eğitim 3 06-06-2008 01:15 PM