MemberPanel

TW - Sponsor

TW - Sponsor
TW - Sponsor
TW - Sponsor

Soru-Cevap Alanı (Yardım Masası) TW Danışmanlarının sorularınızı yanıtladığı alan

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
  #11 (permalink)  
Alt 03-06-2011, 02:57 PM
Site Yöneticisi
 
Üyelik Tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 5.186
Tesekkür et: 0
Bu kullanici simdiye kadar 61 yorumundan 79 tesekkür aldi
Tecrübe Puanı: 10
break has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond repute
break - MSN Üzeri Mesaj Gönder break - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart

Dil okullarında genellikle 2.00 üstü ve iyi bir okul olduğunda vizede zorlamıyorlar. Çok ucuz bir okula yazılma. 2 yıllık okul okuman dezavantaj olabilir. Neden gidiyorsun sorusuna iyi hazırlan. Okula geçiş yaparken ingilizcenin iyi olması gerekiyor. Okulun muhakkak yurdu vardır. Ev kiraları değişir fakat benim gittiğim yerlerde 800$ortalama diyebilirim. Ev arkadaşıda bulabilirsin. İşveren iş verirse olur neden olmasın. Okulda 40 saatten az yasal çalışabiliyorsun diye biliyorum 2 yıl öncesine kadar böyle birşeyin bahsi geçmişti forumda. Tam ayrıntısını bilmiyorum ama dil okulu ile gidip daha sonra TR'ye dönmeden okula yazılman pek hoş karşılanmaz. Bunu iyi araştır. ABD vatandaşlığı için evlenebilirsin ya da Green Card başka yolu yok. Oturma iznini 5 yıl kaldığın taktirde alırsın. Forumdaki bazı arkadaşlar daha bilgilidir. Onlarda gördüğü taktirde yazacaklardır.
__________________
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# United Arab Emirates: 2017
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Alıntı İle Cevapla
  #12 (permalink)  
Alt 03-06-2011, 03:15 PM
Araştırmacı Watçı
 
Üyelik Tarihi: Mar 2011
Mesajlar: 54
Tesekkür et: 0
Bu kullanici simdiye kadar 0 yorumundan 0 tesekkür aldi
Tecrübe Puanı: 7
SilentPunch is on a distinguished road
Standart

Alıntı:
break´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Dil okullarında genellikle 2.00 üstü ve iyi bir okul olduğunda vizede zorlamıyorlar. Çok ucuz bir okula yazılma. 2 yıllık okul okuman dezavantaj olabilir. Neden gidiyorsun sorusuna iyi hazırlan. Okula geçiş yaparken ingilizcenin iyi olması gerekiyor. Okulun muhakkak yurdu vardır. Ev kiraları değişir fakat benim gittiğim yerlerde 800$ortalama diyebilirim. Ev arkadaşıda bulabilirsin. İşveren iş verirse olur neden olmasın. Okulda 40 saatten az yasal çalışabiliyorsun diye biliyorum 2 yıl öncesine kadar böyle birşeyin bahsi geçmişti forumda. Tam ayrıntısını bilmiyorum ama dil okulu ile gidip daha sonra TR'ye dönmeden okula yazılman pek hoş karşılanmaz. Bunu iyi araştır. ABD vatandaşlığı için evlenebilirsin ya da Green Card başka yolu yok. Oturma iznini 5 yıl kaldığın taktirde alırsın. Forumdaki bazı arkadaşlar daha bilgilidir. Onlarda gördüğü taktirde yazacaklardır.

Anladım hocam cevapların için evvela çok teşekkür ettiğimi belirteyim.İlk başta dil okuluna gidip seviyeyi Advanced'a taşıyacağım.Türkiye'ye dönmeden geçiş olayını iyice bir araştıracağım bu hafta , Neden gidiyorsun cevabına dil eğitimi ve lisansımı tamamlamaya dersem herhangi bir sorun olur mu çok merak ettim bu konuyu.
Aldığım bir bilgiye göre de orada lisansımı tamamladığım takdirde 1 yıl oturma izni alabiliyormuşum dil eğitimi ve okul yaklaşık 3 yıl sürecek 1 yılda oturma izni kaparsam süper olur.
Evlenme işi derken mesela diyelim birisiyle evlendim vatandaşlığa geçmem kaç ay sürer acaba ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Alıntı İle Cevapla
  #13 (permalink)  
Alt 03-07-2011, 07:17 PM
Araştırmacı Watçı
 
Üyelik Tarihi: Mar 2011
Mesajlar: 54
Tesekkür et: 0
Bu kullanici simdiye kadar 0 yorumundan 0 tesekkür aldi
Tecrübe Puanı: 7
SilentPunch is on a distinguished road
Standart

Ard arda yazmak forumda yasak mı bilmiyorum ama aklımda birşey var onu sormak istiyorum.

Vizede sorulan sorular size sorulan sorularla aynı mı olur acaba yoksa farklı mı sorarlar ona göre sitedeki sorulan vize sorularına çalışacağım.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Alıntı İle Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Florida-Hollywood'a gidiyorum seckinbilir Tanışalım-WAT Arkadaşı arıyorum! 3 02-22-2012 02:10 PM
CtN YARIN gidiyorum yardım mctn Soru-Cevap Alanı (Yardım Masası) 2 05-31-2010 11:34 AM
ABD'ye okumaya gitti ancak... yakuza Serbest Kürsü ve Anket Bölgesi 17 07-20-2009 01:02 AM
Yarın gidiyorum sonunda:) n.erdogan TW Arşiv 58 06-04-2008 07:43 PM
5 Mayısta 2. Kez Vizeye Gidiyorum :) Volkan 2008 Vize Görüşmeleri 5 05-07-2008 07:25 PM