MemberPanel

TW - Sponsor

TW - Sponsor
TW - Sponsor
TW - Sponsor

Soru-Cevap Alanı (Yardım Masası) TW Danışmanlarının sorularınızı yanıtladığı alan

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
  #1 (permalink)  
Alt 04-15-2010, 09:16 PM
Araştırmacı Watçı
 
Üyelik Tarihi: Dec 2008
Mesajlar: 87
Tesekkür et: 0
Bu kullanici simdiye kadar 0 yorumundan 0 tesekkür aldi
Tecrübe Puanı: 9
wayy is on a distinguished road
Exclamation Vize Görüşmesi Tekrar Gerekiyor Mu?

Merhaba arkadaşlar ben geçen yaz work and travel ile abd de çalıştın ve programı tamamlayıp geri döndüm.Bu yaz yine geçen yıl çalıştığım yerde çalışmak istiyorum..İşveren bunu kabul ederse eğer tekrar aynı yere gitmeyi düşünüyorum.Fakat süre baya daraldı.Benim sorum şu,ben geçen yıl vize görüşmesine girdim ve isim soruşturmasına kalmıştım..Ve bikaç hafta içinde soruşturma tamalanıp vizemi almıştım.Hemde 5 yıl vize vermişler.Bu yanlışlıkla mı oldu nasıl oldu bilmiyorum.Şimdi ben bu yıl yeniden gitmek istesem, tekrar vize görüşmesine girmem gerekiyor mu..Yoksa geçen yıl vize aldım diye gerek yok mu..bu 5 yıllık vize geçersiz olsa bile vize görüşmesine girmeden sadece pasaportu ve evrakları yollasam yeniden vize verirler mi acaba.. Bilgisi Olan arkadaşlar cevaplarsa sevinirim.Teşekkürler...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Alıntı İle Cevapla
  #2 (permalink)  
Alt 04-15-2010, 09:20 PM
Site Yöneticisi
 
Üyelik Tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 5.270
Tesekkür et: 15
Bu kullanici simdiye kadar 342 yorumundan 376 tesekkür aldi
Tecrübe Puanı: 10
ozgursum has a reputation beyond reputeozgursum has a reputation beyond reputeozgursum has a reputation beyond reputeozgursum has a reputation beyond reputeozgursum has a reputation beyond reputeozgursum has a reputation beyond reputeozgursum has a reputation beyond reputeozgursum has a reputation beyond reputeozgursum has a reputation beyond reputeozgursum has a reputation beyond reputeozgursum has a reputation beyond repute
ozgursum - MSN Üzeri Mesaj Gönder
Standart

yeniden gorusmene gitmene gerek yok.. sadece belgelerini yollayabiliyorsun vize icin.. ama 5 yillik vize gecerli degil diye biliyorum bir kisiye daha vermislerdi o aramisti konsoloslugu gecerli degil tekrar gelmen lazim demislerdi diye hatirliyorum.. sen yarin kosnoloslugu ara sor yeniden vize almam gerekiyor mu diye, gerekiyorsa sadece belgelerini yollayip vizeni alirsin..
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Alıntı İle Cevapla
  #3 (permalink)  
Alt 04-15-2010, 09:29 PM
Üstad
 
Üyelik Tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 1.823
Tesekkür et: 0
1 mesajda 1 tesekkür aldi
Tecrübe Puanı: 10
Bellagio is on a distinguished road
Standart

Konsolosluğa mail atman yararına olacaktır ,
en doğru cevabı onlar verecektir.

Benim şahsi fikrime göre tekrar girmen gerekir vize görüşmesine
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Alıntı İle Cevapla
  #4 (permalink)  
Alt 04-15-2010, 10:15 PM
Site Yöneticisi
 
Üyelik Tarihi: Mar 2008
Mesajlar: 5.183
Tesekkür et: 0
Bu kullanici simdiye kadar 61 yorumundan 79 tesekkür aldi
Tecrübe Puanı: 10
break has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond reputebreak has a reputation beyond repute
break - MSN Üzeri Mesaj Gönder break - YAHOO üzeri Mesaj gönder
Standart

Ortalaman 2.00 uzeri ise bosuna masraf edipte girme. Illede girmek istiyorum dersen karar senin elbette. 5 yillik vizen ABD' den cikis yaptigin icin artik gecersiz!
__________________
# Holiday in America; 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel; ____________2011 ...

# Master and Euro Trip; ______________2012 ...

# Retired Worker & Traveler;____________2013...

# Şirket Mağduru Olmamak İçin Lütfen Tıklayınız!
# Havalimanına İndikten Sonra Nasıl Gideceğiz?
# Şirket Seçim Yönergesi
# 2015 TW Resmi Uçak Bileti Kampanyası
# Hangi İşi Seçmeliyim?

Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Alıntı İle Cevapla
  #5 (permalink)  
Alt 04-16-2010, 12:15 AM
Üstad
 
Üyelik Tarihi: Oct 2008
Mesajlar: 1.823
Tesekkür et: 0
1 mesajda 1 tesekkür aldi
Tecrübe Puanı: 10
Bellagio is on a distinguished road
Standart

Mustafanın dediği gibi vize görüşmesine girmen gerekmiyor,
belgelerini yollarsın vizen basılıp geri gelir.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Alıntı İle Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Geçen seneki başvurumuzu vize başvurusu ücreti vermeden tekrar kullanabilirmiyiz? kerempi Vize ve Pasaport Süreci 4 09-18-2011 04:05 AM
Ne Kadar Para Götürmek Gerekiyor??? bartublumenberg Work and Travel Genel Bilgi Alanı 86 06-06-2011 03:05 PM
1.79 vize reddi aldım sizce tekrar başvurmalı mıyım manyak 2010 Vize Görüşmeleri 11 04-14-2010 09:51 PM
WAT için illaki bir şirket gerekiyor mu? sabristanbul Work and Travel Danışmanlık Şirketleri 6 01-24-2008 02:01 AM