MemberPanel

TW - Sponsor

TW - Sponsor
TW - Sponsor
TW - Sponsor

Şikayetim Var Work and Travel ve diğer konular hakkında yaşamış olduğunuz ve mağdur duruma düştüğünüü düşündüğüz durumlar için bu alandan paylaşımlarda bulunabilir ve diğer üyelerden destek alabilirsiniz.

Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Arama Stil
  #1 (permalink)  
Alt 06-03-2015, 07:35 PM
ugurkaratass - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Araştırmacı Watçı
 
Üyelik Tarihi: Aug 2014
Mesajlar: 65
Tesekkür et: 8
Bu kullanici simdiye kadar 6 yorumundan 6 tesekkür aldi
Tecrübe Puanı: 4
ugurkaratass will become famous soon enough
ugurkaratass isimli Üyeye Skype Üzeri Mesaj Gönder
Standart Oryantasyon oteli ve magduriyet

Merhaba arkadaşlar new yorka 1 haziranda geldim interexchange in oryantayon programı ayın 3 ünde sakin kacirma dediler tamam dedim. Neyse 2 haziran yani dün interexchange bana mail attı dedi ki check in yapmamissin anlatiyorum bende benim check in günüm 3 haziran. Yok efendim sizin chrck in gününüz bugün falan. Neyse istanbulu aradım dedim böyle böyle siz bana3 ü dediniz inter bana 1 i diyor. İstanbuldan gelen mesaj şu şekilde git bi hostel de otelde kal. Diyorum param yok "sen kal biz istanbula gelince veririz." Kime sorduysam sakin inanma vermezler oldu. Hem magdurum hem oryantasyon icin para ödemisim. Hemde hostele para vermemi bekliyorlar. Bu durumda sirketin bana oryantasyon otelinde tekrardan programi ayarlamsi gerekmiyor mu? Bu firma daha ilk günden gosterdi yüzünü.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Alıntı İle Cevapla
  #2 (permalink)  
Alt 06-04-2015, 12:33 AM
fuatti - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Deneyimli Watçı
 
Üyelik Tarihi: Feb 2015
Mesajlar: 162
Tesekkür et: 1
Bu kullanici simdiye kadar 13 yorumundan 17 tesekkür aldi
Tecrübe Puanı: 4
fuatti has a spectacular aura aboutfuatti has a spectacular aura about
Standart

Geçmiş olsun kardeşim üzüldüm adına. Daha ilk haftanı zehir etmişler sana.
__________________
We ignore the ones who adore us , adore the ones who ignore us , love the ones who hurt us , and hurt the ones who love us...
Isn't it ironic ?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Alıntı İle Cevapla
  #3 (permalink)  
Alt 06-04-2015, 07:19 PM
koftici - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Hayalperest Watçı
 
Üyelik Tarihi: Mar 2015
Mesajlar: 8
Tesekkür et: 0
Bu kullanici simdiye kadar 0 yorumundan 0 tesekkür aldi
Tecrübe Puanı: 0
koftici is on a distinguished road
Standart

Alıntı:
ugurkaratass´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Merhaba arkadaşlar new yorka 1 haziranda geldim interexchange in oryantayon programı ayın 3 ünde sakin kacirma dediler tamam dedim. Neyse 2 haziran yani dün interexchange bana mail attı dedi ki check in yapmamissin anlatiyorum bende benim check in günüm 3 haziran. Yok efendim sizin chrck in gününüz bugün falan. Neyse istanbulu aradım dedim böyle böyle siz bana3 ü dediniz inter bana 1 i diyor. İstanbuldan gelen mesaj şu şekilde git bi hostel de otelde kal. Diyorum param yok "sen kal biz istanbula gelince veririz." Kime sorduysam sakin inanma vermezler oldu. Hem magdurum hem oryantasyon icin para ödemisim. Hemde hostele para vermemi bekliyorlar. Bu durumda sirketin bana oryantasyon otelinde tekrardan programi ayarlamsi gerekmiyor mu? Bu firma daha ilk günden gosterdi yüzünü.
geçmiş olsun kardeşte bende 9 haziranda katılıcam oryantasyona aynı new yorkta korktum şimdi senin şirketin adı ne?
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiTweet this Post!
Alıntı İle Cevapla
Cevapla

Bookmarks


Konuyu toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler Arama
Stil

Yetkileriniz
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML Kodları Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Oryantasyon Gunu Magduriyet ugurkaratass Work and Travel Danışmanlık Şirketleri 0 06-03-2015 07:33 PM
Virginia Best Western Oteli Sayco Soru-Cevap Alanı (Yardım Masası) 0 01-21-2013 11:32 PM
oryantasyon? seymusum DS Formları, SSN, Sevis ve Taxback 22 05-25-2009 01:27 AM
oryantasyon anton TW Arşiv 25 05-19-2008 10:41 AM
oryantasyon şeyma TW Arşiv 10 05-02-2008 12:28 AM